Objednávky nad 2.000 Kč - DOPRAVA ZDARMA! A ještě sleva 5% při nákupu nad 4.000 Kč.
BLACK FRIDAY Efekt lupa
 

Japonský nůž SANTOKU II

 

Čepel po stranách opatřena zářezy ve tvaru oválu (olivy). Vzhledem ke vzduchu, který se v těchto výřezech drží, kousky masa neulpívají na noži.

Dostupnost Objednáno
Běžná cena 1 390 Kč
Ušetříte 391 Kč (–28 %)
999 Kč
825,62 Kč bez DPH
   
Kód produktu 6.8523.17B
Značka Victorinox
Kategorie Švýcarské nože
 

Kuchařský univerzální nůž. Využijete-li nůž s extra širokým ostřím, bude povrch řezu hladký a úhledný. Účelem hladkého a ostrého okraje je to, aby ze syrového ovoce nebo masa na krájecí prkénko uniklo co nejmenší množství šťáv. Na rozpálené pánvi se hladký povrch kousku masa rychle uzavře. Šťávy, díky nimž maso získává chuť, tedy zůstávají uvnitř a maso nevysychá. Ostrým kuchařským nožem lze nakrájet na tenké plátky i rajské jablko, křupavý chléb, nasekat pórek, okurku, nakrájet a naporcovat tvrdší druhy zeleniny, naporcovat maso nebo ryby, očistit a nasekat cibuli, stranou nože utřít česnek, nadrtit pepř apod. Do rukou profesionálních kuchařů se nejčastěji dostávají zejména větší kuchařské nože.

Baleno v blistru.

 

 

Podobné produkty

     
  • CUT 6 8500 17 S1 BLACK FRIDAY Kód: 6.8500.17G
    Japonský nůž SANTOKU Wood
    Skladem
    1 790 Kč (–30 %)
    1 032,23 Kč bez DPH
    1 249 Kč
       
    Značka: Victorinox
  • 2822 japonsky nuz santoku i Kód: 6.8503.17B
    Japonský nůž SANTOKU I.
    Skladem
    1 090 Kč (–20 %)
    720,66 Kč bez DPH
    872 Kč
       
    Značka: Victorinox
  • CUT 6 8521 17G S1 Kód: 6.8521.17B
    Japonský nůž SANTOKU II. RD
    Na dotaz

    Čepel po stranách opatřena zářezy ve tvaru oválu (olivy). Vzhledem ke vzduchu, který se v těchto výřezech drží, kousky masa neulpívají na noži.

    1 390 Kč (–20 %)
    908,26 Kč bez DPH
    1 099 Kč
       
    Značka: Victorinox
Délka čepele 17cm
Druh nože Santoku
Rukojeť Černá
délka čepele: 17cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: